Over Transolve

Introductie

Transolve toetst voor bedrijven de afspraken met hun vervoerders en de kostenstructuur om zodoende te onderzoeken of er besparingspotentieel aanwezig is.

Ondersteunen bij transport tenders, welke bestaan uit: opstellen van tender specificaties, beantwoorden van vragen en onderhandelen van tarieven in het selectieproces van vervoerders.

Ondersteunen van operaties bij het maken van de keuze voor de juiste vervoerder, welke het beste past bij de business voorwaarden tegen de best mogelijke condities.

Coördineren bij de implementatie van een Transport Management System (TMS), inclusief het toetsen van de business requirements met de technische systeem specificaties. Verder het ondersteunen bij een volledige carrier integratie.

Ondersteunen bij transport vraagstukken en complete implementatie van nieuwe of bestaande klantimplementaties door het leiden van cross-functionele project teams.
Leiden van alle overige transport projecten om deze op tijd, binnen budget, tegen de gewenste kwaliteit en tot tevredenheid van de klant te implementeren.

Wie zijn we

Transolve is opgericht in 2019 door Henry van Griensven die een ruime ervaring heeft in transport management functies bij wereldwijde productie bedrijven en logistieke dienstverleners.

Wij hebben een gedegen kennis van alle transport modaliteiten, benchmarking en vracht tender management. Als ook in transportkostenbesparing projecten in zowel Business to Business (B2B) als Business to Consumer (B2C) omgeving in de (inter)nationale e-Commerce markt.

Missie

Wij geloven dat u zelf de juiste persoon bent om uw business te runnen. Echter soms heeft iemand hulp nodig met sommige aspecten, zeker als deze taken specialistische kennis, ervaring of andere inzichten vereisen.

Ons doel is het succesvol voltooien van transport projecten en taken die nodige zijn voor u als bedrijf te groeien en het ontwikkelen van uw onderneming, zodat u kunt focussen waar u goed in bent – het runnen van uw bedrijf.

Contact


Transolve
Brugstr. 64
5382 JE Vinkel
Call Now Button